divendres, 13 de juliol del 2012

Mapa de l'emplaçament del circuit


Després d'estudiar la millor zona per col·locar-lo, he triat aquesta.
He descartat la Carretera de Moja, bàsicament per manca d'espai i disponibilitat de solar sense pendent ni desnivell. A més a més, hagués estat gairebé impossible ubicar-lo en un lloc on no molestés a ningú pel so, ja que, hi ha empreses a prop, i Vilafranca i Moja estan a 1 quilòmetre aproximadament de distància, el que fa que, forçosament, hi hagi edificacions bastant a prop.


Finalment, la zona indicada al mapa és la més indicada. La masia més propera que està situada a la part inferior-dreta de la imatge, està a uns 150 metres, i d'altra banda, la tenda que es veu a la part superior-esquerra del circuit a uns 50 metres. És un pel a prop, però al tractar-se només d'una botiga especialitzada en guardar autocaravanes i no hi transita molta gent, en un principi no donaria problemes.


Polígon de Sant Pere Molanta


Pel que fa al tema comunicacions, la zona també és idònia, està situada en plena Nacional 340 i a menys d'1 quilòmetre de distància hi ha la sortida de l'autopista Vilafranca-Nord.


La zona indicada al mapa és només una aproximació perquè us en feu una idea, ja el realitzaré amb més detall. L'àrea gris seria la destinada a l'aparcament i a les oficines, mentre que la negra seria el circuit en si, el qual faria uns 200x250 metres en principi.


Més endavant continuaré penjant les característiques de la zona amb una descripció més àmplia (desnivell del terreny, material del sòl, ...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada