dimecres, 4 de juliol del 2012

Zona d'emplaçament del circuit

Després de posar-me en contacte amb l'apartat d'urbanisme de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, pel tema de la instal·lació d'un karting outdoor, podria treure com a conclusió que podria plantejar-me considerar l'activitat com a ús d'equipament esportiu. Aquesta, estaria a les àrees 5/11 del plànol de qualificació urbanística de Vilafranca que adjunto al final del post.


També, en cas de ser necessari podria fer ús de parcel·les on hi hagi la clau 5 (equipament genèric), tot i que no tingui gaire per triar. Haig de tenir en compte que en sòl urbà seria molt complicat arribar a instal·lar-lo per qüestions de soroll. 


D'altra banda, em podria plantejar la idea de fer-lo en Sol No Urbanitzable (SNU), és a dir, terrenys de cultiu o rústic, tot i que en un principi  no es podria perquè s'hauria de comprar, a nivell de treball es podria arribar a plantejar. 


En aquest cas, el problema serà triar entre les tres possibilitats, aquests dies valoraré la més idònia i continuaré actualitzant més sovint. 


Plànol de la qualificació urbanística de Vilafranca del Penedès: http://www.vilafranca.org/doc/doc_68995703_1.pdf

2 comentaris: