dimarts, 17 de juliol del 2012

Un circuit de karts sostenible


Bé, d'entrada cal dir que degut als problemes mediambientals que hi ha actualment, i com a inversió a llarg termini pel circuit, he decidit fer-lo sostenible. És a dir, aprofitaré les energies renovables per donar-li un toc ecològic al circuit, d'aquesta manera podré aconseguir subvencions per construir les instal·lacions d'aquest tipus i a la llarga, s'acabarà estalviant en electricitat i aigua.


D'un principi tinc pensat instal·lar plaques fotovoltaiques per el semàfor, la il·luminació i les oficines, m'informaré de la normativa i de les subvencions que donin i ho penjaré en breu. D'altra banda, també m'agradaria fer un sistema per recollir l'aigua de les vores del circuit, la qual s'emmagatzemaria en un dipòsit i es faria servir per netejar els karts, la mateixa pista més endavant o fins i tot per fer-la servir per les dutxes si finalment decideixo posar-ne. 

És una idea innovadora, ja que, no conec, ni és normal tenir aquest tipus d'instal·lacions en un karting, per tant intentaré fer plànols amb aquestes i algunes pàgines del treball aniran destinades a explicar en que consisteixen aquestes energies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada