dijous, 29 de novembre del 2012

Altres activitats del circuit


Com a circuit de curses que és el traçat dissenyat, no només es dedicarà a un sol ús: la disputa de carreres de competició. Sinó que per fer rendible la construcció del circuit també caldrà fer-hi altres activitats per obtenir guanys afegits.
Dins l’estudi econòmic s’hi ha inclòs la compra de karts i de l’equipament general necessari per pilotar un kart. Per tant, com és lògic, es llogaran karts per gaudir del magnífic circuit els dies lliure, sense competició. Els preus variaran depenent de si és cap de setmana o no, de la temporada de turisme i també del nombre de participants i karts llogats. Amés la tarifa s’aplicarà per una banda depenent del temps que hi passis, o de si fas una cursa en grup per amics, i per tant, la quantitat d’aquests.

Els dies de cada dia per la tarda però, també s’ha pensat d’impartir cursos infantils de karting. Des del Centre de Tecnificació de Joves Pilots i conjuntament amb la Federació Catalana d’Automobilisme, es podria mirar d’organitzar aquests cursos per nens entre 7 i 11 anys perquè s’iniciïn en l’automobilisme esportiu. Aquests nens podrien gaudir de les instal·lacions i d’una aula (sala de briefing) per la formació teòrica. D’altra banda també hi haurà un box on es guardin els karts comprats i que s’aniran augmentant a mida que augmenti el volum de la demanda dels cursos i hi hagi beneficis.  

Com a últim recurs i per aprofitar si hi ha dies sobrants sense activitat al circuit, també es podria aprofitar per donar classes de conducció o per provar cotxes que encara no hagin sortit al mercat. D’aquesta manera es podria arribar amb l’empresa de proves situada prop del Vendrell, IDIADA, per aconseguir que en el circuit també s’hi facin proves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada