dilluns, 12 de novembre del 2012

Instal·lacions per discapacitats

Per tal que les instal·lacions esportives siguin aptes per tot tipus de públic s’adaptaran les infraestructures per a l’ús de discapacitats fent ús del recull de publicacions, articles, revistes, institucions i recursos web relacionats amb el món de l’oci i el turisme per a aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat i que contenen informació d’accessibilitat per a les persones de mobilitat reduïda elaborat per la Generalitat. Amés d’estar d’acord amb la llei 20/1991 de promoció de l’accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques (DOGC de 9 de desembre de 1991, núm. 1527).

Seguint aquestes pautes, es reservaran 3 places del pàrquing del circuit especialment per discapacitats. Aquestes places seran conseqüentment les més pròximes a les instal·lacions, constaran d’una major grandària per facilitar la mobilitat i de la senyalització corresponent per la perfecta distinció respecte les altres places de pàrquing.

Pel que fa a l’itinerari entre les diferents infraestructures, es dotarà al circuit amb camins pavimentats adequadament i amb el mínim pendent possible per agilitzar el transport de la persona amb dificultats de mobilitat.

Amés, quan es tracti d’accedir al bar o a les grades, es construiran rampes a part de les escales tradicionals i es suavitzaran les voreres al màxim.

Per finalitzar cal dir que els lavabos del bar estaran habilitats per discapacitats de manera que en cap dels casos esmentats anteriorment es presentarà cap dificultat que impedeixi el seu lliure moviment i el complet gaudiment, com si d’una persona normal es tractés, per les instal·lacions del circuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada